Základný Someliérsky kurz

Anotácia: Kurz je určený pre každého záujemcu, aj začiatočníka, ktorý sa chce v tejto oblasti vzdelávať a rozšíriť tak svoje portfólio vedomostí a zručností. Je tiež určený záujemcom o profesiu someliéra.

Obsah kurzu:

– Základy degustácie – ako víno správne degustovať

– Servis vín – bielych (ružových), sektov, červených (vrátane dekantácie) – s praktickým precvičovaním

– Základy kombinovania vína s jedlom – praktické vyskúšanie so šiestimi druhmi syra

– História vinárstva, vinárske oblasti a podoblasti Slovenskej republiky

– Hodnotiace systémy, triedenie vína v Slovenskej republike

– Funkcie someliera – práca s hosťom, tvorba vínnej karty

Ukončenie: certifikát

Termín: 22.04.2022 a 23.04.2022 od 09.00

Lektor: Mgr. Jozef Belko, MBA

Miesto konania: Slowackého 10/A, 821 04 Bratislava 

Trvanie: : 16 hodín (2 dni)

Cena: 80,- eur

Minimálny počet účastníkov: 6

Objednávka kurzu

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.